ns'sense

brand focused
design studio

nssense
creative brand design studio

home / aanbod / brand design

De magie van je merk zit in het brand design

Een merk is meer dan een mooi logo. De magie van je merk zit in hoe het brand design je unieke persoonlijk­heid, emotie, context en essentie uitstraalt.

Wil je een merk met charisma?

Brand design brengt je merk tot leven. Het laat mensen zien, voelen, horen, en zelfs ruiken wat jouw merk uniek maakt. Een sterk en herkenbaar ontwerp zorgt ervoor dat mensen je merk begrijpen en zich ermee verbonden voelen.

Voor ons gaat de ware kracht van branding verder dan het creëren van visuele consistentie. Het geheim voor een charismatisch merk schuilt in de innerlijke samenhang – de verbindende energie – waardoor er iets unieks ontstaat.

Wij vertalen de unieke energie van je merk in een brand design dat resoneert en relevant is. We ontwerpen elk aspect van je merkidentiteit zodat je een totale merkbeleving kan bieden.

Merk­persoonlijk­heid

Samen onthullen we het unieke karakter van je merk en geven we het vorm in elk aspect van de merkbeleving.

Merkverhaal

We vormen je passie en drijfveren om tot een boeiend merkverhaal dat mensen zal inspireren en aantrekken.

Naam & Logo

We bedenken een passende naam en ontwerpen een sprekend logo die je merk op een authentieke en memorabele manier vertegenwoordigen.

Merkidentiteit

We ontwerpen je volledige merkidentiteit. We geven je merk een stem, stijl, kleur en typografie, en zorgen ervoor dat het opvalt en herkenbaar is bij je doelpubliek.

Designsysteem

We creëren een flexibel designsysteem en een gedetailleerde stijlgids die je helpen om consistent te blijven in je merkcommunicatie en een sterke merkherkenning op te bouwen.

Brand kit

Een goed merkbeheer is enorm belangrijk voor een succesvol merk. We verzamelen alle merkactiva in een online of offline brand kit, zodat deze steeds gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle medewerkers.

Hoe pakken we het aan?

Brand design gaat over de esthetische essentie, maar ook over betekenis en impact. Het ontwerp voor je merk ontstaat vanuit jouw merkziel en strategie. We creëren jouw merk als een levende, voelbare entiteit die connecties maakt, emoties oproept en een blijvende indruk achterlaat.

We verweven je strategie en de magie van design door elk aspect van je merk om een unieke merkervaring te creëren.

We starten met een stevige basis. We onderzoeken en analyseren je merk grondig. Vervolgens werken we aan de persoonlijkheid en het verhaal van je merk, om de unieke karaktereigenschappen te definiëren. We ontwerpen je merkidentiteit, waarbij we emotie en context toevoegen en je merk echt tot leven brengen. Tenslotte bieden we je alle middelen voor een consistente implementatie van je merkidentiteit.

Fundering

Eerst onderzoeken we de strategische basis: jouw waarden, visie, missie, doelen, positionering en waardepropositie. Deze fundamentele elementen zullen dienen als de leidraad voor alles wat volgt.

Concept

Dan halen we het karakter van jouw merk naar boven en schrijven het merkverhaal. Dit vormt de emotionele kern van je merk. We bepalen welk gevoel je merk zal uitstralen, hoe het zal klinken en hoe het zichzelf zal tonen aan de wereld.

Design

Hier ontstaat er magie en krijgt je merk vorm. We ontwerpen je logo, kiezen het kleurenpalet, bepalen de typografie en de beeldtaal. We ontwerpen alle elementen die je merkidentiteit uniek maken.

Implementatie

In de vorm van mock-ups presenteren we je merk in verschillende contexten. We creëren een uitgebreide stijlgids met richtlijnen voor een consequente toepassing en bezorgen je een brand kit waarmee je steeds on-brand blijft.

Onthul de ware magie van jouw merk met een design dat aantrekt en betovert.

let’s connect

Strategie

Kom te weten hoe we de fundering bouwen voor een sterk, uniek merk dat een diepe connectie maakt met je doelpubliek.

ontdek de kracht

Creatie

Ontdek hoe we de merkmaterialen ontwikkelen die je nodig hebt om een blijvende impact creëren.

ervaar de impact
Scroll to Top