ns'sense

brand focused
design studio

nssense
creative brand design studio

home / aanbod / strategie

De kracht van je merk zit in je strategie

Wat heb je aan een merk dat niet werkt?
Zonder strategie kan je merk snel verdwalen en niet de juiste mensen bereiken. Een heldere merkstrategie kan de gamechanger zijn die je merk nodig heeft.

Wil je een sterk merk?

Dan wil je een authentieke, consistente en overtuigende merkidentiteit. Je wil een merk dat toont wie je bent, je waarden uitdraagt en je visie volgt. Je wil een merk dat zich onderscheidt en met je publiek kan communiceren, om je unieke plek te claimen in het hart van de mensen.

Of je nu een startup in de groeifase bent of een gevestigd merk, wij helpen je om een sterk merk te bouwen of een bestaand merk te versterken. Een merk dat levenslange klanten aantrekt, je team op één lijn krijgt en vele jaren meegaat.

Merkziel

We leggen de essentie van jouw merk bloot. We ontdekken jouw drijfveren en gebruiken deze als basis voor je merkontwikkeling.

Merkwaarden

We bepalen de fundamentele kernprincipes die jouw merk vormen en richting geven aan je interacties met de wereld.

Visie & missie

We formuleren je merkdroom in een inspirerende, toekomst­gerichte visie. Deze maken we concreet met een praktische en betekenisvolle missie.

Klantvisie

We kijken door de ogen van je klanten en stemmen je merk af op hun behoeften, verlangens en ervaringen.

Positionering

We onderzoeken wat jouw merk onderscheidend maakt en waar het unieke plekje zit dat je kan innemen in de hoofden en harten van je klanten.

Waarde­propositie

We formuleren een helder, overtuigend statement dat de essentie van je merk vangt en laat zien hoe jouw merk de enige keuze wordt.

Hoe pakken we het aan?

Onze aanpak is een co-creatie. Via workshops, verhelderende oefeningen en digitale tools begeleiden we jou en je team in een diepgaand zelfonderzoek. We duiken samen in de kern van je merk. We halen je fundamentele principes naar boven, identificeren de verbindende thema’s die jou uniek maken en creëren definities die het hart van jouw merk vormen.

We vertalen de overtuigingen en inzichten in eenvoudige, krachtige taal die we bundelen in een overzichtelijke strategische gids. Deze stelt je in staat om je merk en je bedrijf op een authentieke en overtuigende manier vorm te geven en te laten groeien tot de nummer één in je markt.

Onderzoek

Eerst duiken we diep in de ziel van jouw merk. We verzamelen alle relevante informatie over jouw merk, je doelgroep, je concurrenten en je markt.

Inzicht

Daarna analyseren en synthetiseren we de verzamelde informatie, we leggen verbanden en zoeken naar kansen. We onthullen wat jouw merk uniek maakt en hoe het zich kan onderscheiden.

Strategie

Met behulp van de verkregen inzichten formuleren we een krachtige en effectieve merkstrategie. Deze wordt de stevige fundering voor het bouwen van een authentiek en overtuigend merk.

Implementatie

We bundelen alles in een uitgebreide strategische merkgids die niet alleen het creëren van je merkidentiteit vergemakkelijkt, maar ook als essentieel kompas voor je bedrijf dient. Met deze gids heb je altijd een sterke basis om op terug te vallen terwijl je je merk verder uitbouwt.

Ontdek je merkkracht en leg het fundament vast voor een merk dat resoneert, verbindt en inspireert.

let’s connect

Design

Kom te weten hoe we met een krachtig en uniek design jouw merk een identiteit geven en tot leven brengen.

voel de magie

Creatie

Ontdek hoe we de merkmaterialen ontwikkelen die je nodig hebt om een blijvende impact creëren.

ervaar de impact
Scroll to Top